Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1351.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30 min
Fish with ginger lime sauce
35min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Superfood salmon salad
1h 5min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Salmon en croute
50min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Coconut fish curry
1h 10min