Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 20 g olive oil
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp dried marjoram
- 1 tsp sumac
- 40 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 150 - 180 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (approx. 5 mm), retain 2 fronds for garnishing
- 1 tsp white sugar
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to season
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- salt, to season
- olive oil, for drizzling
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 100 g feta cheese, cut into pieces (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1784.7 kJ / 424.9 kcal
- Protein
- 50.8 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 1351.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Sicilian prawn salad
40min
Turmeric fish
30min
Fish with ginger lime sauce
35 dk
Salmon with yoghurt dressing
55min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1sa 10 dk
Asparagus and broad bean salad
25 dk
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Prawn arrabiata with zucchini noodles
40min