Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 30.4 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 333.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1j 30 menit
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Wok-style curried vegetables
35 Min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 Std. 15 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1j 20 menit
Spinach dumplings with tomato ragout
1j
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min