Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Polenta
- 1 eggplant (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (5mm thickness)
- sea salt, to sprinkle, plus extra to season
- 200 g polenta
- 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 900 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 zucchinis (approx. 450 g), trimmed and cut into slices (3 mm thickness)
- 4 tbsp extra virgin olive oil, to fry, plus an extra 25g
- 20 g salted butter
- 2 garlic cloves
- 1 medium onion, cut into quarters
- 200 g capsicum, yellow or orange, cut into strips (5 mm)
- 1 tsp dried mixed herbs
- 3 - 4 tomatoes, ripe but firm, cut into slices
- 250 g cream cheese, cut into small pieces
- ground black pepper, to season
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1598.1 kJ / 381.9 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Karbonhidrat
- 30.4 g
- Yağ
- 27.2 g
- Doymuş Yağ
- 11.3 g
- Lif
- 10 g
- Sodyum
- 333.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Pascualina
1h 45min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Warm bulgur salad with orange dressing
40min
Ribollita
50min
Rosemary and thyme polenta chips
1h