Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 35.6 g
- Doymuş Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 860.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Lentil bolognese
30 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Lentil moussaka
3h 30 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Mushroom stroganoff
20 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Pasta primavera
1 Std.
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 Min