Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 35.6 g
- Doymuş Yağ
- 22.1 g
- Lif
- 9.9 g
- Sodyum
- 860.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lentil moussaka
3 Std. 30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Fresh tomato tart
40min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Ravioli with zucchini sauce
35min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 Std.
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min