
Cihazlar ve Aksesuarlar
Spinach and artichoke penne
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 portions
Malzemeler
-
butter plus extra for greasing80 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water1450 g
-
penne pasta320 g
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated1
-
marinated artichoke hearts drained and cut into quarters340 g
-
fresh baby spinach leaves120 g
-
fresh mint leaves only, cut into pieces2 sprigs
-
plain flour40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
onion salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground cayenne pepper (optional)¼ tsp
-
sour cream200 g
-
frozen green peas thawed100 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
612.2 kcal /
2571.3 kJ
Protein
21.8 g
Yağ
35.6 g
Karbonhidrat
47 g
Lif
9.9 g
Doymuş Yağ
22.1 g
Sodyum
860.5 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Hearty casseroles and bakes
10 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda