Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1946.5 kJ / 463.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 682.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Arrabbiata sauce
20min
Minestrone
40 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Pasta primavera
1 Std.
Filo spinach slice
55 Min
Eggplant with burghul
55 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25 Min