![Pasta alla puttanesca Pasta alla puttanesca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D4E9624-CD9C-48B2-9134-9B5317A70E57/Derivates/D093E0DB-DFC2-42F9-A141-F60E8E10D048.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1946.5 kJ / 463.5 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Karbonhidrat
- 60.4 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 682.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 menit
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 dk
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1sa 25 dk
Minestrone
40 dk
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Arrabbiata sauce
20min
Tuscan bean soup
30 dk
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 dk
Tuscan bean soup
40 dk
Moroccan harira soup with chicken
55 menit
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 dk