Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g butter, plus extra for greasing
- 200 g dried red lentils
- water, for soaking
- 120 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 50 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 400 g canned whole tomatoes (including liquid)
- 120 g red wine
- 1 sprig fresh oregano, leaves only
- 1 tsp ground ginger
- 2 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 eggplant (approx. 550 g), cut into slices (1 cm)
- 500 g full cream milk
- 40 g spelt flour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997.7 kJ / 475.7 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 23.8 g
- Doymuş Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 8.1 g
- Sodyum
- 1099.1 mg
Alternatif tarifler
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Three-bean shepherd's pie
26 Std.
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Vegetarian chilli
35min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20min
Black bean enchiladas
1h 20min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Vegetable bake with goat's feta
1hod. 30min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Lentil bolognese
30 Min