Lentil moussaka

Lentil moussaka

4.6 337 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 3sa 30 dk
6 portions

Malzemeler

  • butter plus extra for greasing
    40 g
  • dried red lentils
    200 g
  • water for soaking
  • Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)
    120 g
  • olive oil
    50 g
  • brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    3
  • red capsicum deseeded and cut into pieces
    1
  • canned whole tomatoes (including liquid)
    400 g
  • red wine
    120 g
  • fresh oregano leaves only
    1 sprig
  • ground ginger
    1 tsp
  • sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • eggplant (approx. 550 g), cut into slices (1 cm)
    1
  • full cream milk
    500 g
  • spelt flour
    40 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 475.7 kcal / 1997.7 kJ
Protein 22.6 g
Yağ 23.8 g
Karbonhidrat 35 g
Lif 8.1 g
Doymuş Yağ 10.5 g
Sodyum 1099.1 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...