Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g eggplant, cut into pieces (3 cm)
- sea salt, to sprinkle
Polenta
- 80 g Gruyère cheese, cut into pieces
- 80 g Parmesan, cut into pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 900 g water
- 200 g polenta
- 90 g unsalted butter, cut into pieces
Vegetable ragù
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 - 3 garlic cloves
- 180 g red onion, halved
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red wine
- 2 tsp dried rosemary
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 zucchini, medium and cut into pieces
- 2 Roma tomatoes, cut into quarters and deseeded
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2152.2 kJ / 514.4 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Karbonhidrat
- 24.8 g
- Yağ
- 37.2 g
- Doymuş Yağ
- 20.3 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 1026.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35 min.
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min