Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 155 g cashews
- water, to soak
Paprika Oil
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp smoked paprika
Spicy Cashew Tare
- 155 g hoisin sauce
- 70 g miso paste, chickpea (see Tips)
- 70 g veggie tsuyu (vegetable fond)
- 30 g agave syrup
- 1 tsp togarashi powder
Shiitake Dashi
- 1420 g water
- 85 g dried shiitake mushroom, thinly sliced
- 15 g kombu (approx. 3-4 large sheets)
Udon Noodles
- 1420 g water
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil, to fry
- 170 g tempeh, cut into pieces
- 1 tbsp red chilli oil
- 340 g udon noodle
- edible flowers, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2820.3 kJ / 674.1 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Karbonhidrat
- 80.1 g
- Yağ
- 31.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 914.2 mg
Alternatif tarifler
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter)
Değerlendirme yok
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Jackfruit nuggets
1h 40min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 Std.
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Soba noodle and tofu salad
35min
Kimchi non-fried rice
1 Std.
Steamed Chinese greens
30min
Mushroom croustade
1h 35 min
Mushroom and kale risotto
55 min