Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tsp vegetable oil
- 2 cm piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 80 g pork mince
- 1 tsp Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 1 tsp ground Szechuan pepper (see Tips)
- ½ tsp chilli powder
- 400 - 450 g extra firm tofu, drained and cut into cubes (1-2 cm)
- 30 g garlic cloves, cut into thin slices
- ½ tsp chilli paste (see Tips)
- 1 tsp red chilli oil (see Tips)
- 80 g water
- 1 tsp light soy sauce
- 2 tsp dark soy sauce
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 905.2 kJ / 215.5 kcal
- Protein
- 18.1 g
- Karbonhidrat
- 2.1 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 304.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mapo tofu
15 Min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Rice Wine Chicken
30 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Mapo Tofu
35 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min