![Slow cooked beans with walnut pesto (TM5) Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/56F4E645-AADD-4A1D-BFE7-D4AC91481410/Derivates/3b79816c-5654-4efe-8b25-3525d67ca7e1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g dried navy beans (see Tips)
- water, for soaking
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 59.4 g
- Yağ
- 442.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 19.1 g
- Sodyum
- 1915 mg
Alternatif tarifler
Hoisin tofu with brown rice
50min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Mediterranean capsicums
2 godz.
Vegan Turkish delight cheesecake
5óra 30p
Lentil and mint salad
3h 55min
Carrot and Peanut Bake
55 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Pearl barley risotto with asparagus
1u. 5min
Pea and garden mint fritters
25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Honey ginger tofu with greens
2hod. 25min