Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g dried navy beans (see Tips)
- water, for soaking
Walnut pesto
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 50 g walnuts
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 100 g olive oil
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
Slow cooked beans
- 20 g olive oil
- 3 garlic cloves, cut into halves
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 60 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g tomato passata
- 2 tsp dried oregano
- crusty bread, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3294.3 kJ / 784.4 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Karbonhidrat
- 59.4 g
- Yağ
- 442.4 g
- Doymuş Yağ
- 8.2 g
- Lif
- 19.1 g
- Sodyum
- 1915 mg
Alternatif tarifler
Mushroom stroganoff
20min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2u. 30min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2 Std. 15 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Breakfast sausages
1 Std. 5 Min
Stuffed Portobello mushrooms with caramelised Brussels sprouts
1 Std.
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 Std. 35 Min
Apple and cranberry farro salad
35 min
Coriander pesto pizza
1h 30min
Vegetarian quiche
1 Std. 55 Min