Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spicy lime dipping sauce
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 lime, zested and juiced
- 2 tbsp tamari
- ½ tsp sesame oil
- 1 tbsp honey
- 60 g water
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into thin slices, plus extra for garnishing
Steamed rice balls
- 150 g jasmine rice
- 1000 g water, plus extra for soaking
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces; plus green tops reserved separately, cut into thin slices, for garnishing
- 50 g canned water chestnuts
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 500 g pork mince
- ½ tsp salt
- ½ tsp fish sauce (gluten free)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 389.3 kJ / 92.7 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 8.4 g
- Yağ
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 213.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Lamb tikka with spicy eggplant
Değerlendirme yok
Caribbean stew and steamed rice cups
9h 15min
Mole verde with chicken
1 Std.
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Smoked Indian-spiced quail
3h 20min
Sardines in parcels with green bean salad
Değerlendirme yok
Café-style banana bread
1h 45min
Sunday lamb roast
1 Std. 55 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Steamed fish with green mash
50 Min