
Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus and saffron risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
427.9 kcal /
1790.4 kJ
Protein
9.1 g
Yağ
10.9 g
Karbonhidrat
71.2 g
Lif
5.9 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Sodyum
505.9 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda