Cihazlar ve Aksesuarlar
Asparagus and saffron risotto
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)30 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)3 bunches
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water700 g
-
sea salt1 tsp
-
saffron soaked in 2 tbsp hot water½ - 1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 ½ tsp
-
salted butter1 tbsp
-
Parmesan cheese to serve (optional)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
505.9 mg
Protein
9.1 g
Kalori
1790.4 kJ /
427.9 kcal
Yağ
10.9 g
Lif
5.9 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Karbonhidrat
71.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4sa
Salsa verde
5 dk
Polenta
25 dk
One whole cauliflower
45 dk
Béarnaise sauce
20 dk
Mushroom risotto
30 dk
Pear and blue cheese risotto
30 dk
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 dk
Parsnip and bean mash
25 dk
Roasted fennel dip
35 dk
Asparagus risotto
40 dk
Milanese risotto
25 dk