Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 505.9 mg
Alternatif tarifler
Salmon and fennel risotto
30 min
Tuscan bean soup
40 min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Asparagus risotto
40 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Beetroot risotto
35 Min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 Min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
No-cook jam
24h 15min