Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 3 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 30 g extra virgin olive oil
- 320 g Arborio rice
- 60 g dry white wine
- 700 g water
- 1 tsp sea salt
- ½ - 1 tsp saffron, soaked in 2 tbsp hot water
- 1 ½ tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 tbsp salted butter
- Parmesan cheese, to serve (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1790.4 kJ / 427.9 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 505.9 mg
Alternatif tarifler
Risotto verde (TM6)
30min
Milanese risotto
25min
Asparagus risotto
40min
Mixed grain risotto
1 Std. 25 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1 Std. 40 Min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1 Std. 10 Min
Mushroom risotto (TM6)
30min
Salmon and fennel risotto
30min
Soula's Spanakopita
1 Std. 35 Min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min