Asparagus and saffron risotto

Asparagus and saffron risotto

3.9 14 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    30 g
  • asparagus trimmed and cut into pieces (2 cm)
    3 bunches
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    700 g
  • sea salt
    1 tsp
  • saffron soaked in 2 tbsp hot water
    ½ - 1 tsp
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 ½ tsp
  • salted butter
    1 tbsp
  • Parmesan cheese to serve (optional)

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 427.9 kcal / 1790.4 kJ
Protein 9.1 g
Yağ 10.9 g
Karbonhidrat 71.2 g
Lif 5.9 g
Doymuş Yağ 3.1 g
Sodyum 505.9 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...