Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 1 tsp cumin seeds
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 tbsp olive oil
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp black tahini
- 50 g lemon juice
- 1 tbsp balsamic vinegar
- olive oil, for drizzling
- 2 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 555 g
- Kalori
- 5917.8 kJ / 1414.4 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 141.1 g
- Yağ
- 81.7 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 38.4 g
- Sodyum
- 1737.3 mg
Alternatif tarifler
Dukkah
25 Min
White bean dip with chimichurri
15 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Traditional hommus
25h 5min
Coriander pesto
5 Min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 Std. 30 Min
Sundried tomato hommus with crackers
1 Std. 15 Min
Grilled eggplant dip
2h
Gwinganna nut and seed bread
3h 25min
Tahini and Beetroot Dip
1 Std. 15 Min
Falafel with beetroot hommus
20 Min
Hommus
15 Min