Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 raw beetroots (approx. 500 g), peeled and cut into pieces (2 x 3 cm)
- 4 garlic cloves, unpeeled
- 1 tsp cumin seeds
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 tbsp olive oil
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 tbsp black tahini
- 50 g lemon juice
- 1 tbsp balsamic vinegar
- olive oil, for drizzling
- 2 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into pieces
- Besin Değeri
- şuna göre 555 g
- Kalori
- 5917.8 kJ / 1414.4 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Karbonhidrat
- 141.1 g
- Yağ
- 81.7 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 38.4 g
- Sodyum
- 1737.3 mg
Alternatif tarifler
Tahini
20min
Falafel with beetroot hommus
20min
Oat milk
25 Min
Muhamara dip
30 Min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 Min
Harissa
25 Min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 Min
Hazelnut dukkah with fennel
50 Min
Chilli con tempeh
20min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Traditional hommus
25h 5 min
Hommus
15min