Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Karotten (ca. 150 g), in Stücken
- 2 Stück Stangensellerie (ca. 100 g), in Stücken
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 gestr. TL Koriander, gemahlen
- 1 gestr. TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 gestr. TL Zimt, gemahlen
- ½ - 1 gestr. TL Chiliflocken, getrocknet (Pul-Biber), nach gewünschter Schärfe
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 100 g Kirschtomaten
- 50 g Orzo-Nudeln (kleine Nudeln in Reisform)
- 250 g Kichererbsen, gegart, abgetropft
- 20 - 30 g Zitronensaft
- 3 EL frische Petersilie, fein geschnitten
- 3 EL frischer Koriander, fein geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 512 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orientalische Linsensuppe
30min
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Marokkanische Bohnensuppe
45min
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1h 10min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 Min
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Marokkanische Linsensuppe
35 Min
Korma-Gemüse-Curry
25 min
Orientalischer Linseneintopf
35 Min
Auberginen-Tomaten-Curry
30min
Auberginen-Linsen-Curry
30min