Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Karotten (ca. 150 g), in Stücken
- 2 Stück Stangensellerie (ca. 100 g), in Stücken
- 1 rote Zwiebel (ca. 80 g), halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 1 TL Salz
- 1 gestr. TL Koriander, gemahlen
- 1 gestr. TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 gestr. TL Zimt, gemahlen
- ½ - 1 gestr. TL Chiliflocken, getrocknet (Pul-Biber), nach gewünschter Schärfe
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 500 g Wasser
- 100 g Kirschtomaten
- 50 g Orzo-Nudeln (kleine Nudeln in Reisform)
- 250 g Kichererbsen, gegart, abgetropft
- 20 - 30 g Zitronensaft
- 3 EL frische Petersilie, fein geschnitten
- 3 EL frischer Koriander, fein geschnitten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 958 kJ / 229 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 512 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dal Makhani
1sa 15 dk
Rote-Linsen-Bulgur-Suppe
1 Std. 10 Min
Chana Masala
45 min
Orientalischer Linseneintopf
35 dk
Auberginen-Tomaten-Curry
30 dk
Persisches Pilaw mit Masala-Joghurt
30 dk
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55 dk
Ezogelin Çorbası - Rote Linsensuppe
1h 5min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35 dk
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50 Min
Auberginen-Linsen-Curry
30 dk
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50 Min