Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Wachtelbohnen, getrocknet
- 70 g weiße Bohnen, getrocknet
- 70 g Kidneybohnen, getrocknet
- 2600 g Wasser und mehr zum Abspülen
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 40 g Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 75 g Möhren, in Würfeln (2 cm)
- 75 g Knollensellerie, in Würfeln (2 cm)
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint, halbiert
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Würfel (2 cm)
- 20 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- ½ TL Zucker
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Paprika rosenscharf
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 10.4 g
- Sodyum
- 1333 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veganer Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Vegane Lasagne
1h 50min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 godz. 25 min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1h 20min
Veganes Seitan-Geschnetzeltes mit Spätzle
8h
Veganes Austernpilz-Schawarma
45 Min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1 godz.
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min
Vegane Mac and Cheese
1 godz.
Veganes Paprika-Gulasch
45 Min
Veganes Champignon-Masala
25 min
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 Min