Uyumlu sürümler
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 4 garlic cloves
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 20 g lemon juice
- 2 ½ tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 400 g red peppers, quartered
- 100 g red onions, sliced (1 cm)
- 100 g potato, sliced (5 mm)
- 2 sea bass, whole, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total
- 1 lemon, thinly sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 sprigs fresh rosemary
- 300 g fennel bulbs, sliced (approx. 3 mm)
- 200 g cos lettuce, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 200 g cherry tomatoes, halved
- 140 g roasted red peppers, preserved (see tip), cut in pieces
- 100 g blanched almonds, soaked for 15 min in hot water, then drained
- 500 g bread, any kind, sliced, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 8176 kJ / 1954 kcal
- Protein
- 235 g
- Karbonhidrat
- 93 g
- Yağ
- 68 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 2732 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Angolan fish stew (Calulu)
50min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3h
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Sicilian Salad
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min