Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g dried Puy lentils
- 2400 g water, plus extra for soaking
- 100 g carrots, peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g spring onions, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g green peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g olive oil
- 4 tsp fine sea salt
-
4
tsp sweet paprika
veya 4 tsp hot paprika -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g chorizo, cut in slices (0.5 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 12.1 g
- Sodyum
- 853 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgette Omelette
40min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Polenta with Rich Meat Ragu
1h 10min
Creamy Tomato Soup; Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1h 45min
Creamy Courgette Soup
25min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Lentil and Pancetta Stew
1h
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Crêpes Suzette
35min