
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g dried Puy lentils
- 2400 g water plus extra for soaking
- 100 g carrots peeled, cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g spring onions cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g red peppers cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g green peppers cut in pieces (3-4 cm)
- 100 g olive oil
- 4 tsp fine sea salt
-
4
tsp sweet paprika
veya 4 tsp hot paprika -
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste homemade - 300 g chorizo cut in slices (0.5 cm)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste homemade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 353 kcal / 1480 kJ
- Protein
- 21 g
- Yağ
- 14 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Lif
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 853 mg