Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
4
cod fillets, skinless (200 g each)
veya 4 halibut fillet, skinless, boneless (200 g each) - 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- 50 g fresh parsley leaves
- 300 g onions, sliced (1 cm)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g white wine
- 1 tsp sweet paprika
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 Tbsp tomato purée
- 50 g pitted black olives, halved
- 200 g bulgar wheat (approx. 20 minutes cooking time)
- 400 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2141 kJ / 512 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 1399 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1u.
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1u.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1u.