Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
veya 8 chicken legs, skin on - 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 250 g yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
tsp beef stock paste, homemade
veya ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp dry Marsala wine
- 900 g water
- 170 g bulgar wheat
- 15 g fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing
- ½ lemon, for garnishing, cut in slices and halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2762.1 kJ / 660.2 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 41.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 406.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1u.
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 godz. 30 min
Prawn Saganaki
35min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1u.
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min