Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
veya 8 chicken legs, skin on - 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 250 g yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
tsp beef stock paste, homemade
veya ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp dry Marsala wine
- 900 g water
- 170 g bulgar wheat
- 15 g fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing
- ½ lemon, for garnishing, cut in slices and halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2762.1 kJ / 660.2 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 41.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 406.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Saganaki
35min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Garlic Turkey Stew
45 min