![Georgian Chicken with Bulgur Wheat Georgian Chicken with Bulgur Wheat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5f32972e-c45e-41ae-93c8-22391d97829a/Derivates/bc918e1e-86b1-48c4-93ad-aa1690e94a54.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
veya 8 chicken legs, skin on - 80 g unsalted butter, cut in pieces
- 250 g yellow onions, halved
- 3 garlic cloves
- 400 g tinned chopped tomatoes
-
1
tsp beef stock paste, homemade
veya ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 4 Tbsp dry Marsala wine
- 900 g water
- 170 g bulgar wheat
- 15 g fresh mixed herbs (eg. coriander, dill, tarragon, parsley), leaves only, chopped, for garnishing
- ½ lemon, for garnishing, cut in slices and halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2762.1 kJ / 660.2 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 41.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 5.5 g
- Sodyum
- 406.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 Std. 25 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Prawn Saganaki
35min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Chicken Étouffée
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min