Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil
-
3
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
veya frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 170 g orzo
-
200
g double cream
veya whipping cream - 2 tsp cornflour
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
- 200 g fresh baby spinach
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2710.3 kJ / 647.8 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 41.1 g
- Yağ
- 39.7 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 491.1 mg
Alternatif tarifler
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2 Std.
Prawn Saganaki with Feta
35 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 Std. 15 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min