Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 garlic clove
- 80 g onions, quartered
- 20 g olive oil
-
3
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
veya frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 125 g each) - 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 600 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- 170 g orzo
-
200
g double cream
veya whipping cream - 2 tsp cornflour
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
- ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
- 200 g fresh baby spinach
- 200 g cherry tomatoes, halved
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2710.3 kJ / 647.8 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 41.1 g
- Yağ
- 39.7 g
- Doymuş Yağ
- 15.9 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 491.1 mg
Alternatif tarifler
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min.
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min