Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 22.6 g
- Yağ
- 27.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Cod with citrus butter
50 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min