Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, cut in pieces, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 Tbsp lime juice
- 2 Tbsp fish sauce
- 100 g liquid fish stock
- 1 sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g rice wine
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Curry Chicken
1h
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Curry Fish
35min
Stir-fried Clams
35min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min
Tom Yum Goong
30 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 min