Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 garlic cloves
- 1 - 2 fresh red chillies, cut in pieces, to taste
- 1 tsp sugar
- 2 Tbsp lime juice
- 2 Tbsp fish sauce
- 100 g liquid fish stock
- 1 sea bass (approx. 500 g), gutted, scaled, belly cut open
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g rice wine
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 0.3 g
Alternatif tarifler
Steamed Fish
30min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Stir-fried Vegetables
10min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Squid with Ginger and Soy
40min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Curry Fish
35min
Sambal Petai Prawns
20min
Thai Steamed Fish With Lime
30min