Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g water
- olive oil, for greasing
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g basmati rice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
veya frozen salmon fillets, defrosted (approx. 125 g each) - ¼ tsp ground black pepper
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter, diced
- 400 g cream, 35-37 % fat (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
veya 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
veya 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (isteğe bağlı)
- 1 tsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3569 kJ / 853 kcal
- Protein
- 34 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 55 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Lemon Garlic Salmon
2h 20 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Prawn Saganaki
35min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 Std. 10 Min