Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried lentils, any type (see tip)
- 700 g water, plus extra for cooking pasta
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 140 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 25 - 30 g shallot, halved, to taste
-
40
g toasted sesame oil, plus extra for sizzling
veya 40 g olive oil - ½ tsp salt, plus extra for cooking pasta
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp fresh oregano leaves, plus 1 pinch for garnishing
- 320 g dried wholewheat spaghetti
- 100 g sun-dried tomatoes in oil, drained, cut in pieces (1-2 cm)
- 1 pinch sesame seeds, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2565 kJ / 613 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 12 g
- Sodyum
- 387 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min
BBQ Jackfruit Burritos
45 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2hod. 10min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min