Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 fresh portobello mushrooms, large, caps only (Ø 8-10 cm)
- 1 ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 4 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- 2 tsp grated lemon zest
- 80 g olive oil, plus 1 tsp
- 100 g carrots, diced (1 cm)
- 100 g Granny Smith apples, diced (1 cm)
- 2 garlic clove
- 50 g lemon juice
- 20 g soy sauce
- 150 g red pepper, cut in strips
- 150 g green pepper, cut in strips
- 150 g red onions, cut in strips
- 350 g courgettes, diced (1 cm)
- 150 g cherry tomatoes, halved
- 600 g water
- 250 g quinoa, well rinsed and drained
- 100 g onions, quartered
- 1 piece fresh turmeric (approx. 4 cm)
- 1 piece fresh root ginger (approx. 4 cm)
- 200 g aubergines, diced (1 cm)
- pumpkin seeds, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1628 kJ / 389 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 9.8 g
- Sodyum
- 804 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mushroom Stroganoff
30 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25 min