Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g walnut halves
- 30 g cashew nuts
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 100 g red lentils, rinsed
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 50 g sunflower seeds
- ½ tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 15 g Worcestershire sauce
- mixed salad leaves, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1477 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterbean and Feta Burgers
1j 30 menit
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea Pancakes
20 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1j
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1j
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 menit
Vegan Bean Burgers
1j 20 menit