Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g wholemeal bread, torn in pieces
- 50 g walnut halves
- 30 g cashew nuts
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - 100 g red lentils, rinsed
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g onions, quartered
- 150 g chestnut mushrooms, halved
- 50 g sunflower seeds
- ½ tsp dried parsley
- ¼ tsp dried thyme
- 1 Tbsp linseeds, ground, mixed with 3 Tbsp water
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 15 g Worcestershire sauce
- mixed salad leaves, for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1477 kJ / 354 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 25 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15min
Chickpea Pancakes
20min
Kale Meat(less) Balls
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30min