Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salsa
- 1 fresh red chilli, halved and deseeded
- 2 garlic cloves
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 60 g water
- 15 g sherry vinegar
- 50 g sultanas
- 30 g pickled baby capers, drained
- 30 g toasted pine nuts
- 5 sprigs fresh parsley leaves, roughly chopped
- 1 lemon, finely grated zest only
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
Cauliflower Steaks
- 2 cauliflowers
- dried oregano, to taste
Cauliflower Purée
- 500 g water
- 1 garlic clove
- 100 g almond milk
- 50 g dairy-free spread
- 10 g olive oil
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1851.9 kJ / 442.6 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 35.8 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 762.7 mg
Alternatif tarifler
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1j 30 menit
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1j
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1j
Crispy Korean Tofu
1j 20 menit
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Lentil Moussaka
3h 30min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2j
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1j
Vegetable and Chickpea Tagine
50 menit
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1j