Cihazlar ve Aksesuarlar
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)150 g
-
water400 g
-
red onions quartered150 g
-
dried bay leaf1
-
garlic clove1
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh green beans cut in pieces200 g
-
cauliflower florets small200 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
sherry vinegar10 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
za'atar1 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
5.17 g
Kalori
653 kJ /
156 kcal
Yağ
10.42 g
Lif
5.19 g
Karbonhidrat
10.23 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Meat-free
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 dk
Dill Stuffed Peppers
5 dk
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 dk
Garlic and White Bean Stew
50 dk
Steamed Pumpkin with Curried Lentils
1sa 15 dk
Vegetable Stroganoff
30 dk
Pearl Barley and White Bean Stew
1sa
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 dk
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1sa 30 dk
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 dk
Vegetable and Chickpea Tagine
50 dk
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1sa 10 dk