Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 5.17 g
- Karbonhidrat
- 10.23 g
- Yağ
- 10.42 g
- Lif
- 5.19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Green Goddess Quinoa Salad
40min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h