Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g dried brown lentils (soaked for 30 minutes, then rinsed)
- 400 g water
- 150 g red onions, quartered
- 1 dried bay leaf
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g fresh green beans, cut in pieces
- 200 g cauliflower florets, small
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 10 g sherry vinegar
- 40 g extra virgin olive oil
- 1 tsp za'atar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 653 kJ / 156 kcal
- Protein
- 5.17 g
- Karbonhidrat
- 10.23 g
- Yağ
- 10.42 g
- Lif
- 5.19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1sa 35 dk
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Quinoa Broth
35 min
Veggie 'Burritos'
20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min