Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Roasted Roots
- 500 g raw beetroots (approx. 4 medium), peeled, quartered
- 500 g Jerusalem artichokes, peeled, halved or quartered if large
- 40 g water
- 40 g red wine vinegar
- 20 g olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Salsa Verde
- 30 g pickled capers, drained
- 45 g cornichons, drained
- 5 g fresh mint leaves
- 15 g fresh parsley leaves
- 5 g fresh basil leaves
- 65 g olive oil
- 15 g lemon juice, freshly squeezed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Lentils
- 3 garlic cloves
- 200 g dried Puy lentils
- 200 g tinned chopped tomatoes
- 300 g water
- 1 bay leaf
- 6 sprigs fresh thyme
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled (see tip)
veya ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 5 g olive oil
- 5 g red wine vinegar
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 80 g watercress
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2546 kJ / 611 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 36 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Sodyum
- 1136 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Vegetarian Chilli
35min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 Std.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Coconut and Spinach Dahl
50min