Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 20 g sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 40 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Chickpea Pancakes
20 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
White Bean Salad
5min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2h 35min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.