Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 20 g sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 40 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 5.2 g
Alternatif tarifler
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 Std. 50 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 min