![Mexican Quinoa Stuffed Aubergine Mexican Quinoa Stuffed Aubergine](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ABC31787-EA79-49FF-806B-79D690E848F5/Derivates/32730B36-F0E5-4847-8DE0-BC719A909C9C.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Cheddar cheese, diced (1-2 cm)
- fresh coriander (approx. 10 g)
- 2 aubergines, large (approx. 800 g)
- 20 g olive oil
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, to taste
- 275 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 120 g quinoa, rinsed
- 100 g tinned kidney beans, drained
- 100 g tinned sweetcorn, drained
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp smoked paprika
- ½ tsp chilli powder
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 303 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 16.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Kale Meat(less) Balls
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h