Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 3 étoiles de badiane
- 500 g de filet de lotte, sans peau et sans arêtes, coupées en morceaux
- 300 g de crevettes cuites, décortiquées
- 300 g de moules
- 3 échalotes, coupées en deux
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
-
couscous, pour le service
veya riz, pour le service
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1271.8 kJ / 304.2 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 16.3 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 341.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baeckeoffe aux poissons
1ωρ. 45 λεπτ.
Matelote de roussette au vin rouge
1h 30min
Osso-buco de cabillaud
45 λεπτ.
Lotte et crevettes à l'américaine
1sa 15 dk
Lotte à l'andouille
1sa 20 dk
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1sa 5 dk
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Sauce dieppoise
35 dk
Osso-buco de lotte
45 λεπτ.
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 dk
Raie aux câpres
45 λεπτ.