Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 échalotes, pelées et coupées en deux
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 20 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 2 pincées de safran
- ½ c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 1000 g de moules, brossées et nettoyées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 445 kJ / 107 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harengs marinés, pommes à l'huile
12h
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Moules à la bretonne
55 min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Moules à l'escabèche
24h
Mijoté de thon aux pommes de terre
55 min
Moules marinières au gingembre
25 Min
La cuisson des langoustines
40min
Moules à la basquaise
55 min
Filet de colin à la sauce tomate
35min
Moules marinières
30min
Moules au curry
40min