Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1492.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan-fried pork buns
2 Std.
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Mee Hailam (Hailam Noodles)
25min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Bread bowl chicken stew
3 Std. 45 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Macaroni ABC Soup
55 Min
Tom Yam Mee Hoon
30min