Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 230 g plain flour, plus extra to dust
- 30 g cornflour
- 130 g water
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 80 g onion, cut into slices (1 cm)
- 1000 g water
- 1 ½ tsp sea salt
- 350 g chicken breast, cut into pieces (2 cm)
- 8 - 10 garlic cloves, to taste
- 2 ½ tbsp sesame oil, plus extra to drizzle
- ¼ tsp ground black pepper
Noodles and soup
- water, to cook noodles
- 1 pinch sea salt
- 2 spring onions/shallots, cut into slices (5 mm), to garnish
- Korean chilli paste (gochujang), to serve (optional - see Tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2139.9 kJ / 509.5 kcal
- Protein
- 26.5 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1492.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pad kra pow
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1h 25min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Chicken katsu curry with rice
1h 40 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Turmeric fried chicken
13h 10min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min