Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushroom, stems removed, cut into slices
- boiling water, to soak
- 650 - 700 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 40 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
- 20 g vegetable oil
- 360 g water
- 30 g Shaoxing wine (optional)
- ½ tsp white sugar
- 350 g jasmine rice, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions/shallots, sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2495.5 kJ / 596.4 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 61.2 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 1239.4 mg
Alternatif tarifler
Pan-fried pork buns
2 Std.
Honey BBQ Chicken
1h
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35 Min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 λεπτ.
Ginger sesame oil chicken
25 Min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Chicken and Pork Adobo
40 λεπτ.
Sticky chicken with infused rice and daikon
1h 40min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h