Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shiitake mushroom, stems removed, cut into slices
- boiling water, to soak
- 650 - 700 g skinless, boneless chicken thighs, cut into pieces (4 cm)
- 40 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut into pieces (1-2 cm)
- 2 Chinese sausages (approx. 120 g), cut into slices
- 20 g vegetable oil
- 360 g water
- 30 g Shaoxing wine (optional)
- ½ tsp white sugar
- 350 g jasmine rice, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions/shallots, sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2495.5 kJ / 596.4 kcal
- Protein
- 35.3 g
- Karbonhidrat
- 61.2 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 1239.4 mg
Alternatif tarifler
Honey BBQ Chicken
1h
Broccoli and ham pasta bake
1h
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Lamb sausage ragu
30 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 Min
Ginger Pork
25 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30 min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min