Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Wontons
- 1 garlic clove
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 spring onion/shallot, white part only
- ½ - 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred and cut into halves (optional)
- 1 sprig fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (see Tips)
- 120 g pork mince, broken into pieces
- 120 g peeled raw prawns
- 1 egg, separated
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 1 tbsp rice wine vinegar
- peanut oil, for greasing
- 20 - 30 wonton wrappers
Broth
- 20 g dried shiitake mushrooms
- boiling water, for soaking
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 spring onions/shallots, white part only
- 1 tbsp peanut oil
- 1100 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp sesame oil
- 140 g bok choy, thinly sliced
- 35 g canned bamboo shoots, drained
- fresh long red chilli, sliced, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1484.9 kJ / 353.6 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 30.9 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1591.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Wonton soup (pork)
45 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Pearl rice meatballs
2 Std.
Prawn and mushroom crepes
50min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 Std. 35 Min
Cha gio (spring rolls)
55min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Prawn wontons
2 Std.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Wonton wrappers
55min