![Cantonese Steamed Fish Cantonese Steamed Fish](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/72d1708f233864b7ea2304f1b77d5653/Derivates/e9b1a03b74d32e66c641e5d81370854b4543ba88.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g soy sauce
- 770 g water
- 20 g sugar
- 4 sprigs coriander roots
- 1 pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
- 2 sprigs spring onions, tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
- 3 cm fresh ginger slices
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (isteğe bağlı)
- 2 sprigs coriander leaves, to garnish
- 2 tbsp shallot oil, to garnish
- 1 fresh red chilli, deseeded, thinly sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1207 kJ / 289 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 14 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 735 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Stir Fried Whole Fish
20min
Ginger sesame oil chicken
25 menit
Tom Yam Mee Hoon
30min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Braised Yee Mee
30min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 min
Hand Ripped Cabbage
20min