Cantonese Steamed Fish

Cantonese Steamed Fish

4.5 17 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • soy sauce
    70 g
  • water
    770 g
  • sugar
    20 g
  • coriander roots
    4 sprigs
  • pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored
    1
  • spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing
    2 sprigs
  • fresh ginger slices
    3 cm
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (isteğe bağlı)
    1 tbsp
  • coriander leaves to garnish
    2 sprigs
  • shallot oil to garnish
    2 tbsp
  • fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish
    1

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 735 mg
Protein 30 g
Kalori 1207 kJ / 289 kcal
Yağ 14 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...