Cihazlar ve Aksesuarlar
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 25 dk
4 portions
Malzemeler
-
chicken thigh fillet500 g
-
light soy sauce10 g
-
ground white pepper¼ tsp
-
eggs3
-
water1560 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh ginger50 g
-
garlic cloves10 g
-
vegetable oil30 g
-
long grain white rice300 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2
-
onion50 g
-
potato cut into cubes (1 cm)70 g
-
tomato cut into wedges70 g
-
carrot cut into cubes (1 cm)120 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1008.2 mg
Protein
35.2 g
Kalori
2444.4 kJ /
584.2 kcal
Yağ
16.4 g
Lif
2.1 g
Doymuş Yağ
3.1 g
Karbonhidrat
71 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 dk
Tom Yam Mee Hoon
30 dk
Teh tarik (pulled milk tea)
15 dk
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 dk
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1sa 20 dk
Nasi Lemak
45 dk
Pad kra pow
45 dk
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 dk
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 dk
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 dk
Nyonya Chicken Rendang
45 dk
Chicken Porridge
35 dk