Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 - 650 g whole chicken legs (approx. 2 whole legs), cut in pieces (4 cm)
- 50 g light soy sauce
- 50 g oyster sauce
- 30 g dark soy sauce
- 1 tsp white pepper powder
- 1 tsp sesame oil
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 20 g salted fish, toasted (see tips), cut in small pieces
- 20 g cooking oil
- 5 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in slices
- 100 g Chinese sausages (approx.. 2 sausages), casing removed, cut in thin slices
- 450 g water
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- ½ tsp sugar
- 350 g parboiled rice, Basmati or Bario, rinsed
- 1 - 2 sprigs spring onions, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2272 kJ / 543 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 1262 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Chicken porridge with century egg
30min
Lemon Chicken
25 dk
Shallot Oil
25 dk
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Oil-free honey chicken wings
50 dk
Braised Yee Mee
30min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Chicken Porridge
1sa 10 dk
Teochew Seafood Porridge
45 λεπτ.
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min