![Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms) Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/90C4A097-6C48-449F-9E59-024616DC2570/Derivates/0987c31b-15fe-43af-84a9-549e1b82668a.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g dried shrimp (see Tips)
- water, for soaking
- 10 g dried shiitake mushrooms
- 3 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 60 g carrot, cut into thin slices
- 500 g Chinese cabbage (wombok), rinsed and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gluten free cornflour
- 2 tbsp water
- 4 - 5 drops sesame oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 470.3 kJ / 112 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 4.1 g
- Yağ
- 8.8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 353.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Mapo tofu
15min
Braised Yee Mee
30 min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Tomato-egg soup
20 min