Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chicken katsu curry
- 25 g vegetable oil
- 3 garlic cloves
- 120 g onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)
- 200 g carrots, cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp curry powder
- 125 g plain flour
- 500 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 20 g honey
- 15 g Japanese soy sauce
- ½ tsp garam masala
- 1 dried bay leaf
- 100 g panko breadcrumbs
- 1 egg
- 2 chicken breast fillets
Steamed rice
- 350 g short grain rice
- 900 g water
- 1 tsp sea salt
- vegetable oil, to fry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 5199.5 kJ / 1238 kcal
- Protein
- 52.7 g
- Karbonhidrat
- 113.9 g
- Yağ
- 62.7 g
- Doymuş Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 1465 mg
Alternatif tarifler
Asian-style pork noodles
1h
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Lamb sausage ragu
30 min
Meatball subs
55 min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3 Std. 5 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27 Std. 20 Min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25 min
Korean fried chicken
4h
Hoisin pork bowl
30 min
Nasi goreng
40 min