Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g su
- 20 - 25 g havuç, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 0,5 cm)
- 15 g taze fasulye, ayıklanmış, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
- 25 g sakız kabağı, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
- 25 g karnabahar, küçük çiçeklerine ayrılmış
- 30 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 75 g balık fileto, dip balığı olmayan, mevsim balığı, derisiz ve kılçıksız
- 2 damla zeytinyağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 553 kJ / 132 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş köfteler
30 min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 min
Temel Muhallebi
15 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Sindirim Çayı
35 min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Brokolili Ispanak Köftesi (Bebek Yemeği)
35 min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Pas d’évaluation
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Pas d’évaluation
Domates Soslu Hindi Köfteleri
30 min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 godz. 10 min