Cihazlar ve Aksesuarlar
Balık Buğulama ve Sebzeler
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
1 porsiyon
Malzemeler
-
su350 g
-
havuç çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 0,5 cm)20 - 25 g
-
taze fasulye ayıklanmış, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)15 g
-
sakız kabağı çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)25 g
-
karnabahar küçük çiçeklerine ayrılmış25 g
-
patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)30 g
-
balık fileto dip balığı olmayan, mevsim balığı, derisiz ve kılçıksız75 g
-
zeytinyağı
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
15 g
Kalori
553 kJ /
132 kcal
Yağ
5.3 g
Lif
1.6 g
Karbonhidrat
6.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 dk
Narlı Pancar ve Armut Püresi
1sa 5 dk
Brokolili Ispanak Köftesi (Bebek Yemeği)
35 dk
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 dk
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30 dk
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1sa 5 dk
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40 dk
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Bal Kabağı Çorbası, Sebze ve Pilav Eşliğinde Balık, Elmalı Armutlu Crumble
1sa
İrmikli Puding
20 dk
Hamsi Buğulama
40 dk