Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g su
- 20 - 25 g havuç, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 0,5 cm)
- 15 g taze fasulye, ayıklanmış, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
- 25 g sakız kabağı, çubuk şeklinde kesilmiş (7 cm x 1 cm)
- 25 g karnabahar, küçük çiçeklerine ayrılmış
- 30 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 75 g balık fileto, dip balığı olmayan, mevsim balığı, derisiz ve kılçıksız
- 2 damla zeytinyağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 553 kJ / 132 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 5.3 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40min
Avokadolu ve Yoğurtlu Dondurma
10 min
Patates ve Havuç Püresi
45 min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Sebze Çorbası, Buharda Yumurtalı Ispanak
Değerlendirme yok
Hollandez sos
20min
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 min
Domatesli Şehriye Çorbası
30 min