Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 600 g dana bonfile, şeritler halinde kesilmiş (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 100 g soğan, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 250 g mantar, dörde bölünmüş
- 10 g mısır nişastası
-
½
tk ev yapımı et bulyon
veya ¼ küp et bulyon - 200 g krema
- 1 tk hardal
- 30 g su
- maydanoz yaprağı, taze, ince kıyılmış, süslemek için
- 50 g kornişon turşu, şeritler halinde kesilmiş (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Taze Makarna Hamuru
1 Std.
Rozbif
5 godz. 30 min
Mantarlı ve Kuruyemişli Domates Dolması
1 godz. 5 min
Hünkar Beğendi
1 godz. 5 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 Min
Kremalı Mantarlı Et
1 Std. 10 Min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 Std.
Mantarlı Risotto
40 Min