Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı
- 600 g dana bonfile, şeritler halinde kesilmiş (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
- 2 tutam karabiber
- 1 tk tuz
- 100 g soğan, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 250 g mantar, dörde bölünmüş
- 30 g su
- 10 g mısır nişastası
-
½
tk ev yapımı et bulyon
veya ¼ küp et bulyon - 1 tk hardal
- 200 g krema
- 50 g kornişon turşu, şeritler halinde kesilmiş (isteğe bağlı)
- maydanoz yaprağı, ince kıyılmış, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Karamel Şekerlemesi
2h
Pastırmalı Patates Salatası
45 Min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1h 20min
Lolipop
40 Min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Somon Tartar
10 dk
Tavuk Bulyon
45 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h