Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 dal taze biberiye, sadece yaprakları
- 3 dal taze kekik, sadece yaprakları
- 5 yaprak adaçayı, taze
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 750 g kuzu gerdan, kemiksiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¼ tk deniz tuzu
- ½ tk karabiber, toz
- 2 havuç, parçalara bölünmüş (1 cm)
- 2 kereviz sapı, parçalara bölünmüş (1 cm)
-
2
yk ev yapımı et bulyon
veya ev yapımı sebze bulyon - 400 g konserve doğranmış domates
- 200 g beyaz şarap, sek
- 100 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2479 kJ / 393 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 43 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ekmek Çanağında Dana Yahni
6h 30min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5j 20 menit
İşkembe Çorbası
1 Std. 20 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 min
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Haşlanmış Karabuğday
25min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5j 30 menit
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Etli Taze Fasulye
1h 10min