
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 20 g zeytinyağı
- 50 g tereyağı
- 15 g domates salçası
- 15 g biber salçası
- 300 g haşlanmış nohut suyu varsa süzülmüş
-
350
g su
veya 350 g et suyu (sıvı) - 300 g Ispanak kökü uç kısmı temizlenmiş, ıspanak kökleri çok büyükse 2'ye bölünmüş
- 1 tk tuz
- ½ limonun suyu
- ¼ - ½ tk kimyon damak tadına göre
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 1 ½ tk kuru nane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 250.8 kcal / 1049.2 kJ
- Protein
- 7.2 g
- Yağ
- 17.1 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3sa 40 dk
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 dk
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
Değerlendirme yok
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 dk
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30 dk
Bulgurlu maydanoz salatası
25 dk
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4sa 10 dk
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 dk
Etli Bamya
1sa 10 dk
Cevizli Kereviz Salatası
10 dk
Zeytinyağlı Pırasa
30 dk
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 dk