Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 50 g tereyağı
- 15 g domates salçası
- 15 g biber salçası
- 300 g haşlanmış nohut, suyu varsa süzülmüş
-
350
g su
veya 350 g et suyu (sıvı) - 300 g Ispanak kökü, uç kısmı temizlenmiş, ıspanak kökleri çok büyükse 2'ye bölünmüş
- 1 tk tuz
- ½ limonun suyu
- ¼ - ½ tk kimyon, damak tadına göre
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 1 ½ tk kuru nane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1049.2 kJ / 250.8 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2h 30min
Pancar Salatası
15 Min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 Std. 25 Min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40min
Havuçlu Mercimekli Humus
20min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1 Std. 5 Min
Kepekli Pirinç Salatası
40min
Kabaklı Börek
1 Std. 10 Min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4h 45 min
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 Min