Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 20 g zeytinyağı
- 50 g tereyağı
- 15 g domates salçası
- 15 g biber salçası
- 300 g haşlanmış nohut, suyu varsa süzülmüş
-
350
g su
veya 350 g et suyu (sıvı) - 300 g Ispanak kökü, uç kısmı temizlenmiş, ıspanak kökleri çok büyükse 2'ye bölünmüş
- 1 tk tuz
- ½ limonun suyu
- ¼ - ½ tk kimyon, damak tadına göre
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 1 ½ tk kuru nane
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1049.2 kJ / 250.8 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 17.1 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Ratatuy
40min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45min
Mercimek musakka
2h 20min
Somonlu Sebzeli Makarna
35min
Tarçınlı Kıtır Ceviz
50min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Eski Kaşarlı Kabak Pizza
40min
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2h 5min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min