Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 kuru kayısı, ikiye bölünmüş
- 40 g havuç, soyulmuş, boydan ikiye kesilip dilimlenmiş (1 cm)
- 8 - 10 adet maydanoz yaprağı, taze
- 125 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 tutam sarımsak tozu (isteğe bağlı)
- 10 g lor peyniri
- 10 g yulaf ezmesi
-
1
yumurta sarısı
veya 20 g yumurta, çırpılmış - 1 tk dolmalık fıstık (isteğe bağlı)
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, dörde bölünmüş
- 60 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 18.97 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 14.23 g
- Lif
- 0.25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
Brak ocen
Biberiye, Anason ve Vanilyalı Çay
Brak ocen
Mantarlı Tuz
Brak ocen
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1 Std. 10 Min
Muzlu ve Kuruyemişli Kıtır Granola
1 Std.
Yulaflı Muzlu Kurabiye
50 min
Havuç Çorbası
35min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Havuçlu ve Hindistan Cevizli Smoothie
Brak ocen
Glütensiz Ballı Muhallebi
4h 15 min