
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Karayip yahnisi
-
800
g kemiksiz kuzu kol parçalara bölünmüş (3-4 cm)
veya 800 g yahnilik kuzu eti, kemiksiz parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 50 g taze sıkılmış portakal suyu
- 20 g limon suyu
- 60 g Worcestershire sosu
- 3 diş sarımsak
- 150 g soğan ikiye bölünmüş
- 180 g sap kereviz parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 - 4 dal kişniş yaprağı
- 2 - 3 tutam kuru kekik
-
2
taze defne yaprağı
veya 1 kurutulmuş defne yaprağı - 1 - 1 ½ tk toz acı kırmızı biber
- 25 g sıvı yağ
-
20
g şeker
veya 20 g esmer şeker - 50 g domates püresi
- 1 ½ tk tuz
- 450 g su
Buharda pirinç pilavı
- 160 g basmati pirinci
- 300 g su
- 4 tutam tuz
-
4
tk sıvı yağ
veya 4 tk tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 581 kcal / 2438 kJ
- Protein
- 45 g
- Yağ
- 23 g
- Karbonhidrat
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşlanmış Karabuğday
25min
Bulgurlu Kıymalı Ispanak
30min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Rezene ve Balıklı Makarna
40min
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40min
Kenevir Tohumu Sütü
10min
Bearnez Sos
15min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Pesto Soslu Makarna Salatası
35min
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1h 10min