Cihazlar ve Aksesuarlar
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Hazırlık 25 dk
Toplam 9sa 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Karayip yahnisi
-
800 g yahnilik kuzu eti, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)kemiksiz kuzu kol parçalara bölünmüş (3-4 cm)800 g
-
taze sıkılmış portakal suyu50 g
-
limon suyu20 g
-
Worcestershire sosu60 g
-
diş sarımsak3
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
sap kereviz parçalara bölünmüş (3-4 cm)180 g
-
kişniş yaprağı2 - 4 dal
-
kuru kekik2 - 3 tutam
-
1 kurutulmuş defne yaprağıtaze defne yaprağı2
-
toz acı kırmızı biber1 - 1 ½ tk
-
sıvı yağ25 g
-
20 g esmer şekerşeker20 g
-
domates püresi50 g
-
tuz1 ½ tk
-
su450 g
Buharda pirinç pilavı
-
basmati pirinci160 g
-
su300 g
-
tuz4 tutam
-
4 tk tereyağısıvı yağ4 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
45 g
Kalori
2438 kJ /
581 kcal
Yağ
23 g
Karbonhidrat
45 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Portakallı İngiliz Pudingi (Buharda Pişmiş Yoğun Kek)
Değerlendirme yok
Meyve Soslu, Lor ve İrmikli Gnocchi
Değerlendirme yok
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
10 dk
Rendelenmiş Patates Pancake
55 dk
Tavuklu Buddha Bowl
1sa
Sebze Suyu
3sa 15 dk
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Turna Yemişli Sıcak Beyaz Şarap
30 dk
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1sa 45 dk
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2sa
Sebzeli Kuzu Yahni
55 dk
Çiğ Köfte (3 porsiyon)
1sa 45 dk