Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı

Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 9sa 15 dk
4 porsiyon

Malzemeler

Karayip yahnisi
  • kemiksiz kuzu kol parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    800 g
    800 g yahnilik kuzu eti, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
  • taze sıkılmış portakal suyu
    50 g
  • limon suyu
    20 g
  • Worcestershire sosu
    60 g
  • diş sarımsak
    3
  • soğan ikiye bölünmüş
    150 g
  • sap kereviz parçalara bölünmüş (3-4 cm)
    180 g
  • kişniş yaprağı
    2 - 4 dal
  • kuru kekik
    2 - 3 tutam
  • taze defne yaprağı
    2
    1 kurutulmuş defne yaprağı
  • toz acı kırmızı biber
    1 - 1 ½ tk
  • sıvı yağ
    25 g
  • şeker
    20 g
    20 g esmer şeker
  • domates püresi
    50 g
  • tuz
    1 ½ tk
  • su
    450 g
Buharda pirinç pilavı
  • basmati pirinci
    160 g
  • su
    300 g
  • tuz
    4 tutam
  • sıvı yağ
    4 tk
    4 tk tereyağı

Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Kalori 581 kcal / 2438 kJ
Protein 45 g
Yağ 23 g
Karbonhidrat 45 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...