Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Karayip yahnisi
-
800
g kemiksiz kuzu kol, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
veya 800 g yahnilik kuzu eti, kemiksiz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) - 50 g taze sıkılmış portakal suyu
- 20 g limon suyu
- 60 g Worcestershire sosu
- 3 diş sarımsak
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 180 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 2 - 4 dal kişniş yaprağı
- 2 - 3 tutam kuru kekik
-
2
taze defne yaprağı
veya 1 kurutulmuş defne yaprağı - 1 - 1 ½ tk toz acı kırmızı biber
- 25 g sıvı yağ
-
20
g şeker
veya 20 g esmer şeker - 50 g domates püresi
- 1 ½ tk tuz
- 450 g su
Buharda pirinç pilavı
- 160 g basmati pirinci
- 300 g su
- 4 tutam tuz
-
4
tk sıvı yağ
veya 4 tk tereyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2438 kJ / 581 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hindiba ve Gorgonzola Peynirli Puf Börekleri
1h 5min
Spagetti Carbonara
40 Min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 Std. 30 Min
Rozbif
5h 30min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Değerlendirme yok
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2h 20min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55h
Kakaolu Karabuğday Granola
2 godz. 35 min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min