
Cihazlar ve Aksesuarlar
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Hazırlık 25 dk
Toplam 9sa 15 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Karayip yahnisi
-
kemiksiz kuzu kol parçalara bölünmüş (3-4 cm)800 g
-
taze sıkılmış portakal suyu50 g
-
limon suyu20 g
-
Worcestershire sosu60 g
-
diş sarımsak3
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
sap kereviz parçalara bölünmüş (3-4 cm)180 g
-
kişniş yaprağı2 - 4 dal
-
kuru kekik2 - 3 tutam
-
taze defne yaprağı2
-
toz acı kırmızı biber1 - 1 ½ tk
-
sıvı yağ25 g
-
şeker20 g
-
domates püresi50 g
-
tuz1 ½ tk
-
su450 g
Buharda pirinç pilavı
-
basmati pirinci160 g
-
su300 g
-
tuz4 tutam
-
sıvı yağ4 tk
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
581 kcal /
2438 kJ
Protein
45 g
Yağ
23 g
Karbonhidrat
45 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 dk
Vejeteryan Köfteler
Değerlendirme yok
Yeşil Tonlarda Naked Kek
Değerlendirme yok
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 dk
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6sa 30 dk
Barbekü Sos
1sa 40 dk
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 dk
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Rozbif
5sa 30 dk
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Buharda Pişmiş Patates ve Çipuralar
Değerlendirme yok