Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 250 g ekmek, hafif bayatlamış, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 80 g soğan, dörde bölünmüş
- 6 dal maydanoz kökü, saplarıyla birlikte
- 25 g tereyağı
- 200 g süt
- 3 yumurta
- 2 tk tuz
- 2 tutam toz karabiber
- 2 tutam muskat, toz
- 1000 g su
- 600 g tavuk kanadı
- 200 g karışık sebze (örn. havuç, soğan, kereviz), parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2 godz. 30 min
Buharda Limonlu Kek
2sa 20 dk
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35 dk
Sebze Suyu
3 godz. 15 min
Turplu Taze Otlu Quark
5 Min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 godz. 5 min
Hatay Usulü Fellah Köftesi
1 godz. 5 min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Ketçap ve Biber Dolgulu Poğaça
1 godz. 55 min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Kabak Tatlısı
7 Std.