Uyumlu sürümler
Auberginen mit Erdnuss-Kokossauce und Reis
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 180 g Erdnüsse, geröstet, gesalzen
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in dünnen Ringen
-
5 - 10
g Kurkuma, frisch, in dünnen Scheiben
veya ½ TL Kurkuma, gemahlen - 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- ½ TL Koriander, gemahlen
- 400 g Auberginen, in Würfeln (3 cm)
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- 1400 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 40 g Sojasauce
- 1 EL brauner Zucker
- ½ TL Ingwer, gemahlen
- 2 - 3 Prisen Nelkenpulver
- 2 - 3 Prisen Zimt
- 1 ½ TL Salz
- 300 g Basmati-Reis (Garzeit 12-16 min)
- Koriander, abgezupft, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2419 kJ / 578 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 978 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)
40 Min
Gedämpfter Pak Choi mit Knoblauch-Ingwer-Sauce und Basmati-Reis
40 Min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 Std. 15 Min
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1 Std.
Reisbandnudeln mit Gemüsecurry
30 Min
Lasagne mit Auberginen-Bolognese
1 Std. 40 Min
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Veganes "Butter Chicken"
50 Min
Blumenkohl Tikka Masala
35 Min
Kartoffel-Curry
30 Min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 Min
Veganes Champignon-Masala
25 Min