Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g Öl
- 2 geh. TL Garam Masala
- 2 ½ TL Salz
- 600 g Blumenkohlröschen
- 300 g Steckrüben, in mundgerechten Stücken
- 400 g Rote Bete, in Spalten
- 400 g Kokosmilch
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 20 g Limettensaft
- 1 TL Zucker
- 4 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 TL Kurkuma
- 250 g Wasser
- 300 g Basmati-Reis
- Granatapfelkerne zum Bestreuen
- Mandelstifte, geröstet, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3318 kJ / 793 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 100 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 13 g
- Sodyum
- 1611 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Veganer Shepherd's Pie
1h 40min
Blumenkohl-Korma
40min
Sabich (israelisches Sandwich)
1h 10min
Indischer Gemüsereis
1h
Weißkohl-Fenchel-Topf mit Lachsfilet
40min
Orientalischer Ofenblumenkohl mit Ahorn-Tahin-Sauce
1h
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1h
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 Min
Spitzkohl-Curry
35min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45 Min
Blumenkohl Tikka Masala
35min
Rosenkohl-Kartoffel-Auflauf mit Maronen
1h 30min