
Cihazlar ve Aksesuarlar
Harissa lamb with green couscous
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
couscous200 g
-
olive oil40 g
-
hot water850 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
red onion cut into 12 wedges, segments separated150 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
lamb rump steak trimmed and cut into pieces ( 4 cm)500 - 600 g
-
harissa paste to taste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
Dutch carrots trimmed and cut into halves lengthways8 - 10
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices (5 mm)2
-
honey to serve
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
613.8 kcal /
2578 kJ
Protein
45.6 g
Yağ
24 g
Karbonhidrat
51.2 g
Lif
6.1 g
Doymuş Yağ
4.5 g
Sodyum
1398.8 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Meals in a Flash
91 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda